MINUN TARINANI

Olen Anni Rantanen, matkailualan restonomi ja koulutettu ammattijärjestäjä. Olen kotoisin Kangasalta ja tällä hetkellä asun Nokialla. Jo lapsena järjestelin mielelläni tavaroita ja huoneita. Tein ruutupaperille suunnitelman, miten voisin vaihtaa huoneeni järjestystä. Todellisuudessa paikkaa vaihtoi ainoastaan koulupöytä ja sänky. Mutta muutos ja järjestely virkistivät mieltäni. Olin aina äitini apulainen kodin askareissa, tiskasin ja siivosin. Päikyssä sain lempinimen emäntä, koska hääräsin aina kaikkea, ja olin ilmeisesti aikas tomera. 

Nyt olen kahden alle kouluikäisen tytön äiti, vaimo ja viimeisimpänä yrittäjä. Hoitovapaan aikana pohdin mitä isona haluaisin tehdä, ynnäsin omia osaamisia ja mielenkiinnon kohteita yhteen ja sen pohjalta löysin Suomen ammattijärjestäjät. Ammattijärjestämiseen liittyvät asiat alkoivat kiinnostaa minua yhä enemmän, joten hain koulutukseen ja valmistuin keväällä 2021 ammattijärjestäjäksi.

Olen toiminut työelämässä erilaisissa asiakaspalvelu-,  esihenkilö- ja HR-tehtävissä. Osaan kuunnella ihmisiä, olla empaattinen ja kannustava. Haluan tuoda palveluillani helpotusta ihmisten elämään, ja kenties auttaa heidät oivaltamaan jotain uutta liittyen heidän omaan tavarasuhteeseensa tai ostokäyttäytymiseensä. 

Minulle mieluisinta järjestämisessä on se, että arki sujuu hyvien rutiinien ansiosta paremmin ja kevyemmin. Selkeä koti antaa aikaa elämälle; perheelle, ystäville ja harrastuksille.

Minulle koti on tärkeä paikka. Kunnioitan ja arvostan myös sinun kotiasi.